Храна за кучета и добавки - изберете правилните

Храна за кучета и добавки - изберете правилните

Всеки собственик на куче иска най-доброто за неговия домашен любимец, но малцина обръщат достатъчно внимание на храната за кучета, пробиотиците и добавките за кучета. Научете какви са правилните комбинации на кучешка храна с пробиотици и добавки и разнообразните ползи от тях, за да осигурите на вашето куче щастлив и здравословен начин на живот. 

Иновации при добавките и кучешката храна

През изминалото десетилетие много и съществени неща в сферата на храненето на домашни любимци се развиха и промениха, а пробиотиците дадоха голям принос за човешкото здраве. Всички видове кучешка храна задължително трябва да имат на етикетите си съдържанието на прибиотиците и витамините, не забравяйте да им обръщате внимание. Когато пазарувате храна за кучета от зоомагазин онлайн можете да разгледате всичко в съдържанието им в подробности и да сравните съставките на различните продуки за кучета.

Това са и основните причини собствениците на кучета да обръщат повече внимание на важността на витамините и пробиотиците в храната за кучета и влиянието им върху здравето на домашните любимци. Повечето хора, които приемат пробиотици, както и витамини и хранителни добавки са наясно с ползите от тях и ги дават и на своите любимци с кучешката храна или отделно. В САЩ например повече от 25% от собствениците на кучета дават регулярно пробиотици, витамини и добавки, което е значителен ръст.

Нуждите на кучето от добра кучешка храна

Качествената и пълноценна кучешка храна предоставя на вашия домашен любимец всички нужни за здравето му полезни вещества. Качеството и състава на конкретния продукт - храна за кучета е също от ключово и съществено значение. В допълнение към избора на пробиотиците е важно да сте наясно как те се използват в различните продукти за кучета. Здравето на всички живи същества зависи основно от микробите в червата, за да имат добро и качествено храносмилането и оптимално здраве. Храносмилателната система на кучетата има много организми, които формират микробиома, а животно без тези организми в червата няма как да оцелее. Изключително важно е точно какво ще попадне в храносмилателната система и от какъв вид ще е добрата кучешка храна, която сте купили за вашият домашен любимец. Разнообразието от организми е огромно, а дебелото черво  е мястото с най-голяма концентрация на микроби на планетата Земя. За да работи организма добре кучетата се нуждаят от питателна кучешка храна от сигурен и голям зоомагазин и балансирана диета всеки ден.

Ползи от качествената храна за кучета

За да сте наястно с всички ползи, които дадена кучешка храна от зоомагазин или определен пробиотик може да донесе на вашето куче, то е добре да знаете какъв е произхода на съставките в храната и да се поинтересувате относно подробностите за нея. Добре е да пазарувате кучешка храна само от големи и лицензирани зоомагазини, защото те са вашата гаранция за оригиналност и качество.

Изключително важно е да купувате кучешката храна за вашия домашен любимец в зависимост от неговата порода, размери, възраст и специфични заболявания, ако има такива. Не може да има универсална храна, която да е подходяща както за чихуахуа, така и за доберман и немска овчарка. Те могат да имат коренно различен ефект върху различните породи и възрасти кучета.

Производителите на храни за кучета добавят пробиотици от различни щамове, които работя за доброто храносмилане, усвояването на полезните съставки и повишаването на имунната система на вашия домашен любимец. Всяка една кучешка храна от лицензиран зоомагазин в комбинация с определена хранителна добавка за домашни любимци може да е именно вашата оптимална формула за успех. Основната причина за това е, че кучетата имат уникални хранителни изисквания и всяко едно от тях е различно, точно както и при хората.

Top